HVORFOR ET MEDLEMSKAB

Som fuldt medlem får du adgang til vores Online Katalog, hvor du kan bestille varer til din egen organisation eller til de borgere i hjælper.

Måske har I brug for rengørings artikler til den daglige rengøring eller jeres borger har brug for tandpasta og shampoo. Udvalget er jeres og i kan selv vælge hvilke produkter i kan bruge og i rette antal.Udfyld formularen og vi tager kontakt til dig.

Hvad er overskudsprodukter

De produkter vi leverer til lokale nordiske not-for-profit hjælpe- og frivillige organisationer er fra nordiske og internationale producenter, grossister og forhandlere. Dette betyder, at de ikke har været brugt. Årsagen kan skyldes overproduktion, etikettefejl eller skift i mode eller et helt almindeligt ønske om at hjælpe udsatte.

Hvorfor vælge et medlemskab

Vi er online 24/7: Så du kan reservere dine varer, når det passer dig.

Support: Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig.

Hvilke produkter har vi: Du kan få artikler indenfor vask & rengøring, personlig pleje & hygiejne, tøj, legetøj, husholdning og kontor artikler og meget andet. Vi er dog afhængige af, hvad vores produktpartner har i overskud. Nogle gange er det helt unikke goder og andre gange almindelige basisvarer. Vi hører meget gerne, hvilke behov I står med.

Kun kvalitetsvarer: Vi vælger kun at indgå partnerskab med leverandører, som har nye og varer af god kvalitet i overskud.

Selvhenter eller levering: Valget er dit – du kan vælge at få varerne leveret direkte ved hoveddøren via en af vores prisbevidste leveringspartnere eller du kan selv arrangere afhentning fra vores lager.


Unikke medlemsfordel: Vi arbejder for, at din organisation kan få ekstra unikke fordele via jeres medlemskab hos os.


Du sparer penge: I får fordel af at have adgang til nye varer til blot en procent del af varens værdi og dermed kan besparelserne reinvesteres i service og aktiviteter, som kan støtte endnu flere klienter.

Hvad koster det?

Vi er en not-for-profit almennyttig velgørende organisation og for at være delvist selvfinansieret vil hvert medlem kun skulle betale en brøkdel af produkternes markedsværdi. Priserne fastsættes i samarbejde med hver enkelt produktpartner. Dette gør vi for at dække nogle af vores driftsudgifter til lager, pakning, IT, medlemssupport og arbejdet med at finde flere produktpartnere.

Dertil lægges et mindre håndterings gebyr baseret på ordrens størrelse plus forsendelses omkostninger.

Varen leveres direkte til jeres hoveddør via en af vores leveringspartnere i løbet af få dage eller I kan selv arrangere afhentning direkte fra vores lager.

Kan min organisation få adgang til overskudsprodukter?

Vores produktpartner har følgende krav, som skal opfyldes af de organisationer, der ønsker at få adgang til deres overskudsvarer.

Din organisation skal være et registreret medlem af OVERSKUDSPRODUKTER

Din organisationen skal være not-for-profit og arbejde lokalt i Danmark eller Sverige.

At produkterne kun enten bruges i organisationen daglige drift og af de klienter, som er tilknyttet jeres organisation.

At hver modtagende organisation underskriver og accepterer vores samarbejdsaftale:

  • Produkterne kan ikke sælges
  • Produkterne kan ikke bruges som præmier
  • Produkterne kan ikke videregives til andre organisationer
  • Produkterne er ikke til personlig brug blandt ansatte/frivillige eller familier heraf.

Ansøg om medlemskab

Kvindekrisecenter, som er medlem af LOKK i Danmark, Kvinnojourers og tjejjourer som er medlem af Roks eller Unizon i Sverige er forhånds godkendte

Ring til os

Sidder du i en organisation og har sprøgsmål til vores medlemskab er du altid velkommen til at ringe til os:

T: +45 2290 6563
M: medlemsservice@overskudsprodukter.dk